Nu serios, ori sunt ignorant (ceea ce este foarte probabil), ori am fost furat de extratereștrii și am ratat perioada în care această tânără a devenit celebră.

Pe 31 decembrie, Taylor Swift a lansat un nou single, Out Of The Woods. Probabil out of the woods e ea, pentru că eu mă simt atât de into the woods de când am aflat de existența ei. Iată piesa.

Până acum are deja 9.000.000 de vizualizări pe Youtube.

Curiozitatea mea a mers mai departe și am intrat pe contul de VEVO de pe Youtube, să ascult mai multe melodii. Am zis că poate nu îmi amintesc numele, poate vocea ei îmi va spune ceva. Not.

Anyway, surprinderea a fost și mai mare când am dat peste un clip de acum un an, care avea un…stați ca nu știu cum să scriu…piesa avea UN MILIARD de vizualizări. 1,244,912,975 mai exact. Am pus cursorul de la mouse ca să mă asigur că despart bine cifrele. Un miliard de vizualizări și nici măcar nu am auzit de aceasta tipă.

Iată piesa.

Caut tipa pe Google. Șoc și groază. Mediafax zice că Taylor Swift este în prezent cel mai bine plătit muzician din lume și că a primit șase nominalizări la American Music Awards 2015.

fan

Nu serios, o difuzează vreun radio de la noi? MTV? Ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here