2011 va fi un an de succes pentru companiile care reusesc sa foloseasca eficient actiunile de marketing in campaniile de emailing. Utilizatorii de Internet reprezinta noul target abordabil al companiilor, insa acestia au un stil comportamental diferit :

-devin tot mai atenti in a-si lasa datele personale online, inclusiv adresele de email, tot mai multe companii se confrunta si cu dificultati in cresterea organica a bazelor de date.

-B2B deciziile de achizitii: s-a marit intervalul de timp de la primul contact pana la o decizie de cumparare

Procentul celor care isi citesc email-ul utilizand cele mai noi dispozitive (telefoane mobile, ipad-uri, etc) se dubleaza de la an la an, retelele sociale tind sa inlocuiasca pe viitor comunicarea directa.

In acest context, WTC Bucuresti in parteneriat cu White Image-Loyalty Solutions, leaderul in solutii de email marketing din Romania, va invita in data de 30 septembrie 2011 sala Mexico&Seoul, la Email Marketing Academy, primul training interactiv de email marketing din Romania, dedicat profesionistilor in marketing care doresc optimizarea rezultatele actiunilor de email marketing.

La Email Marketing Academy

Vei invata:

– Cum sa-ti construiesti liste de abonati/clienti

– Sa optimizezi si sa testezi o campanie si cum sa integrezi social media in planurile de email marketing

– Cum sa reactivezi userii inactivi

– Cum sa-ti imbunatatesti ratele de livrare in Inbox

– Raspunsuri la intrebarile tale trimise pe Twitter, Facebook

– Vei descoperi mai mult decat idei de imbunatatire a rezultatelor, vei parcurge sesiuni de lucru interactive (studii de caz) si planuri pas cu pas de crestere a performantelor.

– In sesiunile de training vei putea sa-ti analizezi actual strategia de email marketing si sa-ti extinzi aria de expertiza si cunostintele in domeniu

– Vei descoperi acele informatii necesare optimizarii actiunilor tale de email marketing, indiferent ca activezi in domeniul B2B sau B2C si indiferent ca provii dintr-o agentie, corporatie mare sau mica

Detalii penstru program si inscrieri pe www.emacademy.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here