patience

Dacă tot sunt în concediu, m-am gândit să fac niște drumuri pe la bănci. Să mai închid conturi, să mai iau un grafic, să mai predau un card, să scap de un token d-ăla de plastic (care mi se pare o mare prostie în era digitală în care ne aflăm). Trei bănci, două ore juma. La ultima am reușit să mă cert cu o clientă care se certa cu angajații. Anyway, m-am umplut de spume.

Ieri s-a întâmplat, totuși, un lucru bun: BCR a inaugurat prima agenție bancară digitală sau mai bine spus foarte digitalizată. E un fel de agenție self service, dar puțin altfel. Puțin altfel în sensul că nu ai la dispoziție doar ATM-uri prin care poți face depuneri în contul propriu sau un telefon pentru call center, ci îți pune la dispoziție: un video-consilier live care te poate ajuta să găsești produsul de care ai nevoie, o masa cu ecran interactiv prin intermediul căreia poți face simulări de produse și servicii bancare, un Idesk –  ecran informativ prin care participi în mod direct împreună cu consilierul pentru identificarea soluțiilor pentru nevoile sale financiare.

eXperience_BCR

Cea mai tare chestie este că agenția este deschisă 24/7, are wi-fi, conference call system și TV LCD pentru proiecții, în cazul în care ești client BCR și vrei să ai o întâlnire de business cu un partener de afaceri.

eXperience_BCR5

Agenția se află în Piața Victoriei, Șoseaua Nicolae Titulescu, numărul 4 – clădirea America House.

eXperience_BCR2 eXperience_BCR6 eXperience_BCR3 eXperience_BCR

Happy banking!

2 COMENTARII

  1. O idee geniala… Imi si imaginez cum ar fi sa ai o administratie financiara organizata in acest mod – respectiv sa mergi acolo si un interlocutor virtual sa iti traduca ce te intereseaza din lege in sensul de a sti cum sa implementezi (tocmai sunt la finalul unei zile in care am citit in diagonala, este adevarat, despre cine si cum declara locurile de parcare si ce locuri si inca nu imi este clar daca se declara, daca da, cine declara si ce anume declara). Poate se inspira cei de la ANAF din ceva de acest gen. Sincer,
    si-ar usura treaba si in sfarsit, ar fi reduse cozile romanesti prostesti si imbecile si generate si neuitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here