Eh, iată că am trăit să o văd şi pe asta!

UPC România a relansat în parteneriat cu Grădina Zoologică Bucureşti, platforma Digital Zoo.

Ce face mai exact Digital Zoo?

Păi, Digital Zoo este o platformă care oferă acces nelimitat ȋn amplasamentele animalelor VIP de la Zoo care pot fi urmărite 24/7 prin live streaming, galerii multimedia impresionante şi conţinut relevant pentru iubitorii de animale, practic, se doreşte a fi singura grădină zoologică virtuală din ţara noastră.

Vizita la Grădina Zoologică este un moment important în dezvoltarea oricărei persoane. Cu toții ne aducem aminte de momentul în care am fost duși să vedem, pentru prima oară, animalele exotice. Tocmai din acest motiv, Digital Zoo este o modalitate extraordinară de a le oferi tuturor curioșilor care încep să exploreze lumea ce îi înconjoară, posibilitatea de a ne vizita  printr-un simplu click. “ Anca Oprea, Director al Gădinii Zoologice București.

În imaginea de mai sus puteţi observa, unul dintre cei doi coati de la Grădina Zoologică Bucureşti

Ce aş vrea să îi spun eu doamnei mai sus menţionate, este că experienţa nici nu se compară. Nici pe departe! Când m-am dus prima dată la Gradina Zoologică, m-am simţit ca şi cum aş fi intrat pe teritoriul cuiva, eram un intrus. A fost o emoţie, o stare pe care nu am cum să o reproduc în cuvinte. În momentul în care intru pe un live streaming, nu am niciun fel de sentiment. Şi ca să fac o paralelă, una este emoţia când stai în coloană, în trafic şi alta e treabă când te uiţi pe LiveTrafic şi vezi că este aglomerat.

Dacă aş fi fost UPC, personal, în loc să bag bani într-o astfel de platformă online, aş fi organizat nişte excursii la Zoo. Iar dacă eram Zoo, aş fi lansat o promoţie: elevii până în clasa a 4-a acces gratuit, 5-8 juma ’de preţ, iar restul bilet întreg.

„Relansarea platformei Digital Zoo este susţinută printr-o campanie outdoor care va dura două luni. BuZoo, un autobuz RATB de pe traseul liniei 301 a fost transformat complet, pentru a-şi transporta călătorii în universul Digital Zoo.”

Dacă eram Zoo sau UPC, făceam o campanie inteligentă prin care să încurajez vizitele la Zoo.

Inutil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here