3TS Capital Partners este incantat sa anunte ca 3TS Cisco Growth Fund a investit in InternetCorp, una din companiile de top din industria de online media din Romania, prin achizitia unui pachet minoritar de actiuni.


Cu peste 2 milioane de vizitatori unici pe luna in retea, InternetCorp detine o cota de piata de peste 10% din sectorul de e-advertising din Romania. Compania a fost fondata in 2005 si a demostrat o crestere semnificativa de-a lungul ultimilor 3 ani. InternetCorp s-a adresat cu succes pietei, avand o combinatia unica a modelului de afacere integrat cu un portofoliu impresionant de site-uri din categoriile business, stiri, stil de viata, cotate fiecare in top 5 in categoriile lor. Din intregul portofoliu de 14 website-uri, s-au remarcat in mod deosebit www.wall-street.ro, www.kudika.ro si www.9am.ro, care se bucura de o audienta foarte clar definita si ofera un mediu de promovare foarte eficient.

InternetCorp completeaza foarte bine portofoliul actual al 3TS Cisco Growth Fund, tinand seama de interesul fondului pentru companiile de dimensiune mica si medie din sectoarele de tehnologie, media si comunicare din centrul si estul Europei. Romania este a doua mare tara membra a Uniunii Europene din zona central-estica, zona care se caracterizeaza printr-un trend dinamic al utilizarii internetului. Suntem increzatori ca prin aceasta investitie putem ajuta InternetCorp sa isi continue traiectoria de crestere, a declarat Jzsef Kvr, Partener 3TS Capital Partners.

Credem ca parteneriatul cu 3TS Capital Partners este un aport de valoare pentru InternetCorp. Trecutul asociatului nostru demonstreaza un deosebit interes pentru dezvoltarea afacerilor in care investesc. Suntem convinsi ca vor sustine cresterea InternetCorp nu numai prin investitii, dar si prin aportul de cunoastere, bazat pe o foarte buna intelegere a mediului online media in Europa Centrala si de Est si a altor investitii de success din regiune. Mai mult, semnarea unui acord de dimensiuni semnificative pe parcursul recesiunii subliniaza ca mediul on-line din Romania este deja matur, dar exista inca mult potential de crestere a adaugat Mihai Seceleanu, CEO al InternetCorp.

Despre 3TS Capital
3TS Capital Partners (www.3tscapital.com) este una din cele mai importante si active firme de private equity/ venture capital din Europa Centrala si de Est avand birouri in Bucuresti, Budapesta, Praga, Varsovia si Viena. 3TS are ca principale sectoare de investitie serviciile (sanatate, de afaceri si financiare), tehnologia informatiei si telecomunicatii, media si marketing, mediu si energie. 3TS are investitori de prim calibru in fondurile sale, cum ar fi 3i, CISCO, Sitra, BERD si KfW printre altii.

3TS Capital Partners, 3TS si logo-ul 3TS sunt marci inregistrate sau marci inregistrate ale 3TS Capital Partners Ltd. si/sau ale asociatiilor sai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here