Guvernul Marii Britanii a anunțat, printr-un comunicat de presă, că studenții din Uniunea Europeană care se înscriu la o universitate britanică în anul academic 2017-2018 vor continua să beneficieze de împrumuturi și burse pe întreaga durată a studiilor.

În data de 26 noiembrie, British Council organizează a patra ediție a târgului educațional dedicat exclusiv instituțiilor de învățământ din Marea Britanie – Education UK Exhibiton în cadrul căruia 22 de universități și 2 colegii își vor prezenta oferta educațională pentru tinerii din România.

În cadrul evenimentului Education UK Exhibiton vor avea loc și o serie de prezentări și seminarii pe diverse teme, susținute de reprezentanții universităților participante la târgul educațional.

De asemenea,  în parteneriat cu Liga Studenților Români din Străinătate va avea loc conferința #WeAreInternational, ce va reuni, la București, lideri ai universităților din Marea Britanie și reprezentanți de seamă ai mediului academic din România, ai căror instituții au parteneriate și programe de cercetare cu universități din UK.

#WeAreInternational este o campanie inițiată de organizația Universities UK, în care peste 100 de universități și instituții din Marea Britanie pledează pentru internaționalizarea învățământului superior. De mai bine de 90 de ani, organizația Universities UK reprezintă „vocea” învățământului superior din Marea Britanie.

Conferința #WeAreInternational se va desfășura între orele 16:00 – 17:30, iar accesul este liber și se face în limita locurilor disponibile.

Târgul se desfășoară în București la Sheraton Bucharest Hotel (Calea Dorobanţilor, nr. 5-7), între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Mai multe detalii pe www.britishcouncil.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here