Să fii antreprenor reprezintă probabil cea mai mare provocare a vieții. Am avut două astfel de provocări, una când eram destul de “tânăr” (nici să nu vă aud, tânăr și frumos sunt și acum) și una mai recentă. În ambele cazuri aș fi preferat să am acces la o platformă, bază de date, un tool, ceva, care să mă scoată din ceață și din coșmarul birocratic în care orbecăie România zilelor nostre. Eh, n-a fost să fie.

O rază de speranță există, pentru că azi Impact Hub și ING Bank au lansat Startarium, o platformă educațională și de acces la finanțare a inițiativelor antreprenoriale românești.

YEY!!!

Dacă te înregistrezi pe Startarium.ro inițiatorii promit solemn că vei beneficia de resursele necesare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri.

Startarium Pitch Day

Platforma pune la dispoziția utilizatorilor o întreagă listă de facilități.

Librărie video, unde antreprenorii pot învăța de la experți despre cum se construiesc afaceri sustenabile, totul din diferite unghiuri: legislație și contractare, sales și marketing, resurse umane, finanțe și multe altele.

Startarium Pitch Day

Interviuri inspiraționale cu o serie de antreprenori de succes precum Wargha Enayati- fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, Dragoș Petrescu- fondatorul City Grill sau Mihai Pătrașcu- fondatorul evoMag.

Laborator personal sub forma unui mediu de lucru și colaborare unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor împreună cu alți parteneri, colegi sau prieteni.

Startarium Pitch Day

Articole și stiri din zona de business.

Evenimente din zona de business care pot ajuta la dezvoltarea rețelei profesionale și creșterea afacerii.

Zonă dedicată în care antreprenorii pot interacționa cu mentori și investitori, în care pot cere feedback pentru planul lor de afaceri sau pentru alte subiecte.

Startarium Pitch Day

Odata cu lansarea proiectului încep și înscrierile pentru Startarium Pitch Day, un eveniment care își propune să devină un punct de referință în ecosistemul antreprenorial din România, oferindu-le celor mai bune startup-uri din România șansa de a concura pentru premii în bani în valoare totală de 100.000 Euro, cu marele premiu având valoarea de 70.000 Euro (șaptezecimiieuro). Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie și se adresează startup-urilor care au cel puțin un an de funcționare și o vechime de maxim 3 ani. Înscrierile se fac pe Startarium.ro până la data de 4 noiembrie 2016.

Startarium Pitch Day

Acum, să zică cineva că nu există maini de ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here