Programul de granturi Raiffeisen Comunitati” este un program online de finantare sustinut de Raiffeisen si va avea loc in perioada 18 iulie – 30 septembrie 2011.

Partea cea mai interesanta este ca au fost lansate 2 (doua) concursuri de proiecte: unul pentru ONG-uri si unul pentru BLOGGERI.

Programul de granturi se va desfasura in doua etape:

Prima etapa (18 iulie-12 august 2011) consta in depunerea scrisorilor de intentie de catre organizatiile neguvernamentale, spitalele, scolile sau bloggerii (asociati cu ONG-uri), care doresc sa dezvolte un program de responsabilitate sociala si au nevoie de sustinere financiara partiala. Modelul scrisorii de intentie si instructiunile de incarcare pot fi gasite aici. Atentie, inainte de toate acestea trebuie sa va inregistrati! Intre 12 si 26 august 2011, scrisorile de intentie vor fi selectate de catre voluntari ai Raiffeisen Bank, pe baza criteriilor mentionate in regulament.

A doua etapa (29 august – 9 septembrie 2011) va consta in detalierea proiectelor ramase in competitie in urma selectiei scrisorilor de intentie. Proiectele vor fi vizibile pe www.raiffeisencomunitati.ro iar sustinatorii lor vor fi invitati sa le voteze timp de trei saptamani, incepand cu 12 septembrie. Castigatorii vor fi desemnati exclusiv pe baza numarului de voturi obtinut.

Finantareaeste de minim 3000 RON si maxim 22000 RON / maxim 66000 pentru proiectele propuse de bloggeri (in colaborare cu un ONG).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here