Da, exact, România are blog şi se numeşte România pe Blog. Acesta este primul blog care găzduieşte informaţii din toate judeţele ţării. Pe România pe Blog găsiţi articole despre lucruri frumoase care se întâmplă în România, despre locurile care merită vizitate şi despre tot ce e românesc şi merită promovat!

Iniţiatorul proiectului este Blogatu. Dat fiind faptul că blogul este la început, echipa (din care fac parte şi eu) acceptă noi membri co-autori care trebuie îndeplinească următoarele condiţii: să scrie corect din punct de vedere gramatical, să fie de acord cu promovarea România pe Blog pe blogurile lor şi cu promovarea blogurilor lor pe România pe Blog şi să posteze minim un articol pe săptămână.

Dacă doriţi să scrieţi pe România pe Blog trimiteţi un email cu titlul “Autor România pe Blog” la adresa blogatu@gmail.com.

Echipa îşi doreşte că România pe Blog să cuprindă articole şi informaţii de calitate. Aşadar, de aşteptăm la noi în echipă, oriunde te-ai afla…chiar şi în diaspora. (bună rima)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here