Dupa 75 de ani, cercetasii romani reiau traditia jamboreelor, in perioada 11 – 21 august.

Mai sunt doar sapte zile pana la deschiderea celui mai mare eveniment cercetasesc din istoria post-belica a Organizatiei Nationale “Cercetasii Romaniei”: RoJam 2011, a cincea Jamboree  Nationala, la Saliste, langa Sibiu.

Timp de 10 zile, un camp de la Saliste, langa Sibiu, se va transforma intr-o asezare cu peste 1300 de cetateni din toate colturile tarii pentru a gazdui RoJam, Satul Dezvoltării Durabile.

Obiectivele RoJam 2011 sunt:

•               Implicarea a 1000 de copii si tineri in activitati de voluntariat pe perioada respectiva;

•               Crearea de oportunitati pentru dobandirea cunostintelor, abilitatilor, atitudinilor si valorilor necesare implicarii active in comunitate pentru sprijinirea dezvoltarii durabile;

•               Promovarea metodei scout ca un exemplu de succes pentru implicarea activa in societate si dezvoltare personala;

•               Promovarea cercetasiei ca o metoda de educatie non-formala si voluntariat deschisa tuturor tinerilor si copiilor din Romania.

RoJAM este un eveniment al ONCR dedicat membrilor organizatiei. La Jamboree vor participa 1000 de copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 de ani.

Daca doriti sa traiti experienta RoJAM sau sunteti curiosi sa aflati ce se intampla intr-o Jamboree, dar nu sunteti membru al organizatiei, puteti participa ca vizitator de o zi.

Parintii, rudele sau prietenii participantilor sau a membrilor din Staff pot participa la RoJAM in calitate de vizitatori de o zi. Ca vizitator poate participa, timp de o zi, orice persoana. Legitimatia de Vizitator se va elibera cu numele persoanei respective si va fi valabila doar pentru acea zi. Fiecare persoana are dreptul la un singur bilet de vizitator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here