Daca eşti student sau masterand şi eşti interesat de workshopuri despre dezvoltarea carierei ai posibilitatea să te înscrii în perioada 11 – 22 martie în programul Orange First Step.

În perioada 15 aprilie – 17 mai 2013, pe lângă experienţa lucrului în echipă şi provocările posturilor vei avea parte şi de cursuri dedicate dezvoltării carierei. Astfel vei afla ce înseamnă brandul personal, de ce este important un plan de carieră sau dacă este bine să îţi setezi ţeluri şi obiective pe termen scurt şi lung.

În plus, cei care aleg să facă practică în Orange shop vor parcurge un curs introductiv de vânzări, pentru a întelege mai bine produsele şi serviciile Orange. La finalul perioadei de practică, cei mai implicaţi studenţi vor fi selectaţi pentru a participa la atelierele Well Being dedicate angajaţilor.

Parte din campania dedicată studenţilor şi masteranzilor, vor fi workshopurile despre dezvoltarea carierei susţinute de echipa Orange în 8 centre universitare din ţară. Astfel, studenţii şi masteranzii din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara, vor putea interacţiona şi afla direct de la angajaţii Orange cum pot deveni managerii propriului brand personal şi care sunt paşii către carieră pe care şi-o doresc.

Pentru înscriere la workshop, trimite un mail la adresa firststep@orange.ro cu numele şi workshopul la care vrei să participi.

Programul prezentărilor:

6 martie / Ploieşti / Universitatea Petrol – Gaze

7 martie / Constanţa / Universitatea Ovidius

20 martie / Timişoara / Universitatea de Vest

21 martie / Bucureşti / Academia de Studii Economice

10 aprilie / Cluj-Napoca / Universitatea Tehnică & Universitatea Babeş Bolyai

19 aprilie / Iaşi / Universitatea Alexandru Ioan Cuza & Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi

aprilie / Bucureşti / Universitatea Hyperion

aprilie / Galaţi / Universitatea Dunărea de Jos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here