Programul de internship va avea loc in perioada Noiembrie 2011 – Ianuarie 2012, si va cumula un minimum de 160 de ore. Programul de lucru si prezenta la sediul companiei jpard vor putea fi reconciliate cu prezenta si studiul la facultate, intrucat se va agrea de comun acord cu fiecare student un program flexibil. Sunt 4 pozitii disponibile pentru interni. Internshipul va fi platit si, foarte important, poate continua cu angajare permanenta.

Studentii vor fi implicati in 2 tipuri de activitati – sesiuni de training si pachete de munca concrete pe proiectele comerciale curente ale companiei. Acestia vor avea posibilitatea de a invata despre si a lucra cu tehnologii precum JEE, Spring, Hibernate, JPA si GWT, si vor putea aplica cunostintele de Java si OOP intr-un context de munca real. Ca parte a unei echipe de proiect, studentii vor avea sansa de a activa in procesul de dezvoltare software si de a observa alte procese, precum cel de proiectare, implementare, integrarea sistemelor si optimizarea performantei.

Compania jpard invita studentii interesati sa viziteze galeria foto cu birourile companiei, pentru a vedea cum va arata mediul de munca in cadrul jpard:http://www.jpard.com/who/internship.html.

Candidatul pentru acest program de internship trebuie sa fie student la o facultate cu profil informatic (din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca), dornic sa-si dezvolte cunostintele teoretice intr-un mediu de munca real si sa-si inceapa activitatea profesionala cat mai repede.

Pentru a aplica, sunt necesare cunostinte de baza in raport cu tehnologiile Java si Object Oriented Programming. Cunostinte de baza referitoare la baze de date relationale (SQL) constituie un avantaj.

Stdentii interesati sunt invitati sa trimita CV-ul la adresa jobs@jpard.com nu mai tarziu de 31 Octombrie 2011, urmand a fi contactati in cel mai scurt timp pentru un interviu tehnic.

Contact: Sorina Mone Specialist Marketing sorina.mone@jpard.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here