Centrul Roman pentru Relatii Internationale si Studii de Securitate anunta lansarea programului de internship destinat studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si cercetatorilor din domeniile relatii internationale, studii de securitate, geopolitica, stiinte politice, precum si domenii conexe.

Centrul RISS lanseaza doua programe de colaborare:

Colaborator extern:  studenti, masteranzi, doctoranzi si cercetatori din domeniile relatii internationale, studii de securitate, geopolitica, stiinte politice, precum si domenii conexe, din 3 centre universitate: Cluj, Iasi si Timisoara, pentru o perioada de 6 luni, incepand cu 1 noiembrie 2011.

Colaborator intern: studenti, masteranzi, doctoranzi si cercetatori din domeniile relatii internationale, studii de securitate, geopolitica, stiinte politice, precum si domenii conexe, in Bucuresti, pentru o perioada de 3 luni, incepand cu data de 1 noiembrie 2011.

Aplicatiile celor interesanti trebuie sa includa:

– pentru pozitia de colaborator intern: CV, o scrisoare de motivatie si un articol pe un subiect din domeniile specifice activitatii Centrului Roman pentru Relatii Internationale si Studii de Securitate (maxim 800 de cuvinte) pana la data de 20 octombrie 2011.

– pentru pozitia de colaborator extern: CV, scrisoare de motivatie si o propunere de proiect pe care sa-l implementeze ulterior sub egida Centrului Roman pentru Relatii Internationale si Studii de Securitate pana la data de 20 octombrie 2011.

Selectia se va face in doua etape eliminatorii: dosarul de aplicare (CV, scrisoare de intentie si articol/proiect) si interviu.

Perioada pentru depunerea aplicatiilor este 5 octombrie – 20 octombrie 2011.

Pentru inscrieri contactati sorina.ciotirca@centrulriss.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here