GROW, cel mai mare program național de educație non-formală cu predare în limba engleză creat de Școala de Valori în parteneriat cu AIESEC România, se pregăteşte pentru cea de-a 16-a ediţie cu 1540 participanţi, 10 oraşe şi 30 traineri din toată lumea.

Cei 1540 tineri curajoși vor face cunoștință cu diversitatea unei comunități de traineri din SUA, China, Brazilia, Hong Kong, Egipt, India, Belgia, Slovacia, Turcia, Mexic, Azerbaijan, Singapore, Indonezia, Malaezia, Rusia și Pakistan prin peste 30 de ore de ateliere interactive, jocuri, activități și provocări.

Modelul de învățare care stă la baza programului este Practice, Learn, Step Up” , un model de învățare ce reușește să aducă un procent de asimilare a informației de până la 90% în rândul participanților. Astfel, prin părțile de Practice (Practică) și Learning (Învățare), elevii experimentează învățarea activă prin jocuri de rol, simulări, prezentări și demonstrații, urmând apoi ca partea de Step Up (Implicare) să-i ajute pe tineri să-și însușească la un nivel cât mai ridicat abilitățile dobândite prin punerea în practică a celor învățate în diferite situații din afara programei GROW.

grow

Modulul recomandat elevilor de clasa a X-a caută să antreneze mintea și corpul și să nască obiceiuri sănătoase încurajând competitivitatea, leadershipul și antreprenoriatul iar modulul adresat tinerilor de clasa a XII-a, ce finalizează liceul și doresc să pășescă cu dreptul în lumea adulților le oferă acestora abilități de dezbatere și planificare, orientare în carieră și scrierea unui CV precum și autenticitate și branding personal.

Harta educației non-formale marca GROW se va întinde în această vară pe 10 orașe, și anume: București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Timișoara, Brașov, Craiova, Iași, Galați, Pitești și Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here