freshhh_2014

Grupul MOL a lansat ediţia 2014 a competiţiei internaţionale pentru studenţi, MOL Freshhh, cu premii totale de 20.000 de euro. Cei mai talentați studenți vor avea ocazia să își utilizeze cunoștințele, în echipe, pentru a rezolva diverse provocări, precum și să își asigure participarea la programul Grupului MOL de selecție a tinerilor absolvenți.


Concursul constă în trei runde în care participanţii trebuie să concureze într-un scenariu virtual prin intermediul internetului în rezolvarea unor task-uri industriale și strategice, elaborate de MOL . Cele mai bune 40 de echipe din primul tur se califică pentru rundă de Simulare Stategica. Runda finală se va desfăşura în Budapesta , unde primele 5 echipe vor concura pentru marele premiu. Cele mai bune trei echipe vor câştiga 20.000 de euro ( 9.000 de euro pentru echipa câștigătoare , 7.000 de euro pentru cea de a doua și 4.000 de euro pentru cea de a treia ).

Anul trecut, o echipă de studenţi de la Unibersitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca a câştigat locul al treilea şi a câştigat un premiu de 3.000 de euro.

castigatori_mol-freshhh_2013

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor din acest an este 7 aprilie, iar înscrierea dosarelor are loc la adresa www.freshhh.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here