Furnizorii MIC.RO încearcă să-şi recupereze sumele de bani datorate de Mercadia Holland, compania ce deţine reteaua de retail MIC.RO, prin cereri sechestru asigurator şi cereri de insolvenţă în instanţă.

Investiţia în magazinele MIC.RO a fost făcută de furnizorii de marfă, de servicii si de echipamente, prin intermediul firmei înregistrate în Olanda care a contactat foarte mulţi furnizori.

Avocatul Coltuc Marius, fondatorul Casei de avocatura Coltuc susţine că “furnizorii sunt cei care au investit în afacerea lui Dinu Patriciu”, fapt ce nu mă mira deloc, pentru că aşa se fac banii in România.

Însă există zvonuri că sfârşitul ar fi aproape pentru marele MIC.ROb. Arhi confirmă de altfel aceste zvonuri şi sunt sigur că nu este singurul care poate face acest lucru.

În luna septembrie, Mercadia Holland, compania omului de afaceri Dinu Patriciu detinea 830 de magazine MIC.RO, din care 720 fixe şi 110 mobile, şi 58 de unităţi MACRO. La începutul anului 2011 firma lui Patriciu figura cu o datorie de aproximativ 38 de milioane de euro.

Casa de avocatura Coltuc la îndemnul debitorilor MIC.RO va înfiinţa o societate ad-hoc a pagubiţilor MIC.RO cu scopul de a reprezenta interesele acestora.

Vă invit să spuneţi ce magazine MIC.RO aţi mai văzut inchise şi în ce cartier.

FOTO: iqads.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here