Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), organizeaza, in cadrul ONGFest – Targul Economiei Sociale,  Conferinta Nationala a Economiei Sociale din Romania, “O noua economie, o economie pentru toti”. Evenimentul va avea loc la Bucuresti in data de 09 Septembrie 2011, incepand cu ora 12.00, intr-o locatie care va fi comunicata ulterior.

Accesul la conferinta este gratuit. Doritorii se pot inscrie, completand formularul disponibil AICI.

Inscrierile au loc in perioada 02.08.2011 – 26.08.2011, in limita locurilor disponibile. 

Organizatiile care s-au inscris deja la evenimentele  ONGFest din Bucuresti, dar si publicul larg invitat la conferinta,  vor avea ocazia de a dezbate doua teme fundamentale:

–      Situatia actuala a sectoarelor economiei sociale – provocari, constrangeri, oportunitati;

–      Cadrul legal pentru economia sociala aflat in elaborare sau in dezbaterea Parlamentului – “Legea cadru a economiei sociale” propusa de Ministerul Muncii si “Legea antreprenorului social” adoptata deja de Senat si programata pentru dezbatere la Camera Deputatilor in sesiunea din toamna.

Conferinta este organizata in cadrul ONGFest 2011 – Targul Economiei Sociale, cel mai important eveniment al societatii civile din Romania.

Pentru informatii suplimentare privind Invitatia faceti click AICI, iar pentru a vizualiza Agenda preliminara a Conferintei, AICI. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here