Când știi că faci o treabă bună? Când prietenii te roagă să o mai faci încă o dată.

Așadar, vă anunț că Fundația PACT caută mai mult decât un șef pe plantație, caută un lider carismatic, cu excelent spirit antreprenorial, cu înțelegere profundă a nevoilor societății civile românești, pasionat de viitorul comunităților rurale și interesat să sprijine dezvoltarea lor sustenabilă prin impulsionarea responsabilității sociale, parteneriatelor, solidarității, încrederii, eficienței și inițiativei locale, care își va asuma și poziția de director executiv.

Directorul executiv este responsabil pentru succesul conducerii și administrării organizației în conformitate cu direcțiile strategice stabilite de consiliul director împreună cu echipa executivă, colaboratori, donatori și voluntari.

Mandatul Directorului Executiv va cuprinde următoarelor priorități strategice pentru perioada 2016-2018:

  • Diversificarea surselor de finanțare, în vederea asigurării stabilității și sustenabilității financiare a organizației;
  • Utilizarea judicioasă, eficientă și eficace a resurselor organizației (umane, materiale, financiare);
  • Consolidarea statutului Fundației PACT ca organizație – lider în dezvoltare comunitară în România;
  • Avansarea, consolidarea și eficientizarea eforturilor organizației pentru dezvoltarea de fonduri proprii destinate comunităților locale și întăririi capacității organizației de a-și realiza misiunea;
  • Avansarea, consolidarea și eficientizarea eforturilor organizației de a influența deciziile publice, strategiile, politicile și programele care afectează în mod direct grupurile sale țintă.

Persoana selectată va conta nemijlocit pe sprijinul consiliului director al Fundației PACT.

Pentru a aplica trimite o scrisoare de intenție și CV-ul tău, însoțit de minim două scrisori de recomandare cu referințe, cu subiectul “Recrutare Director Executiv Fundația PACT”, la adresa de e-mail ruxandra@fundatiapact.ro, până la data de 25 aprilie 2016.

CV-urile în format Europass și scrisorile mai lungi de 2 pagini NU vor fi luate în considerare.

Mult succes!

2 COMENTARII

  1. Foarte interesanta si de laudat-apreciat eforturile din- iubire vizavi de o lume mai buna in general;daca-mi permiteti v-asi da si o sugestie pt un impact mai bun in …realizarea target-lui pe care orice organizatie serioasa PRESUPUN si-l propune-dincolo de directorul executiv cautat;UN JOLLY JOCKER DIN TRIBUNE CARE SA AIBA CU EL O SCANTEIE DIVINA CARE SA NE CONDUCA SPRE LUMINITA(E SI O VECHE PRIETENA DE-A MEA INCA DE CAND AVEAM URDA ECCO )PI LA GURA!S-AUZIM SI SA VEDEM NUMAI BUNE -SA CRESTEM !
    DE PREFERAT CA SA PASTRATI O NEUTALITATE FARA DE ECHIVOC-DECI SA NU FIE UNA SI ACEEASI PERSOANA)PAREREA MEA SI A LU …TATA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here