Dacă în lunile următoare îți serbezi ziua de naștere, ai ocazia să o faci cu stil. Cum care stil? Acela al omului bun la suflet. Nu vrei să “îți meargă bine” tot anul?

Dacă îți merge ție bine, poate le merge și altora. Așa că, încurajează-ți prietenii ca în locul cadoului clasic să facă o donație pentru un proiect social pe care îl vei susține pe galantom.ro/daruiesteziuata .

Tot ce trebuie să faci este să îți alegi o organizație și proiectul acesteia (poate fi o organizație din cele peste 100 înscrise pe Galantom.ro sau una propusă de tine) și să îți creeazi o pagină personală de fundraising, pe care o poți promova cum crezi tu mai bine.

Acest model de fundraising peer to peer online, prin care oamenii donează unor ONG-uri pe care le susțin provocări personale sau evenimente importante din viața lor (participarea la un maraton, prima alergare, ziua de naștere, nunta, renunțarea la fumat etc.) nu este chiar nou. A fost implementat în România de către Galantom.ro, în urmă cu 3 ani. Până în prezent, platforma a intermediat donații de peste 2,4 milioane de lei, obținute de peste 1.900 de fundraiseri voluntari înregistrați pe site, și peste 100 de organizații înscrise.

La mulți ani în avans! 🙂

Dăruiește ziua ta este unul dintre cele 10 proiectele câștigătoare ale programului de granturi pentru ONG-uri „Te implici” ediția 2015 desfășurat de Telekom, la care au participat peste 130 de organizații nonprofit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here