Agentia Nationala  pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei  si Formarii Profesionale – ANPCDEFP – lanseaza concursul national de afis cu tema:  Celebrate voices, celebrate languages.

Concursul este lansat in contextul aniversarii a zece ani de existenta in Europa a Premiilor European Language Label – pentru proiecte inovatoare in domeniul predarii  si invatarii limbilor straine.

Cei care doresc sa participe sunt invitati sa-si exprime viziunea cu privire la invatarea limbilor straine  si la importanta comunicarii in alte limbi, diferite de cea materna, prin: desen, colaj, tehnici mixte, lucrari in format digital etc.

Participantii pot trimite in concurs un numar de maximum doua afise. Lucrarile trebuie sa  poarte un titlu adecvat sau sa  fie insotite de un comentariu scurt, de cel mult 10 cuvinte. Jurizarea va avea doua etape:

1) numarul de voturi pe Facebook

2) votul unui juriu de specialitate

Pentru jurizare, lucrarile se vor trimite (in format jpeg – dimensiune maxima  A5) pe adresele de mail: ileana.racoviceanu@anpcdefp.ro si crina.din@gmail.com

Lucrarile de desen/pictura/colaj/grafica etc. desemnate castigatoare vor trebui trimise in original (cel putin la dimensiunea A4) pe adresa: Agentia Nationala  pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei  si Formarii Profesionale, Calea  Serban Voda  133, Corp A, etaj 3, dnei Ileana Racoviceanu. Lucrarile in format digital desemnate castigatoare vor fi trimise in format A3, la o rezolutie de 300 dpi, prin transfer.ro, pe adresa ileana.racoviceanu@anpcdefp.ro, pentru a fi tiparite si expuse la evenimentul MALLtilingualism – Voci si culoare, care va avea loc la Baneasa Shopping City, pe 25 septembrie 2011.

Participantii vor trimite doar lucrari originale, care le apartin  si pe care le‐au executat dupa ideile proprii. Orice incercare de fraudare aduce dupa sine excluderea din concurs a lucrarilor.

Data limita pentru trimiterea lucrarilor este 5 septembrie 2011.

Calendarul concursului:

• Trimiterea lucrarilor, 15 august – 5 septembrie 2011

• Votarea pe Facebook, 5 – 10 septembrie 2011

• Jurizarea si stabilirea castigatorilor, 11 septembrie 2011

• Anuntarea castigatorilor pe site‐urile www.anpcdefp.ro, www.eurodesk.ro  si pe grupul eurodesk_info – 12 septembrie 2011

• Trimiterea lucrarilor digitale castigatoare, in format A3 – 300 dpi, prin transfer.ro: 13 – 15 septembrie 2011

• Expozitie  si festivitate de premiere – 25 septembrie 2011, in cadrul evenimentul MALLtilingualism – Voci si culoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here