Va mai amintiti prima zi de scoala? Cata emotie!!! Inima batea tare in piept, iar glasul era firav.

Acum va propun urmatorul joc de imaginatie: Cum v-ati fi simtit daca in prima zi de scoala, cu toata emotia din piept, v-ati fi lovit de un refuz? Cum ar fi fost viitorul vostru fara scoala?

Acum incercati sa va puneti in pielea copiilor cu autism, carora li se intampla acest lucru(pe langa multe altele). Este o situatie cu care parintii copiilor diagnosticati cu tulburari din spectrul autismului se confrunta des, atunci cand vor sa-si inscrie copiii la scoala sau la gradinita. Acestor copii, afectati de una dintre cele mai grave tulburari de dezvoltare, li se refuza astfel dreptul de a se integra in invatamantul de masa si in societate.

Aveti posibilitatea de a schimba ceva, votati Proiectul „Copiii cu autism merg la scoala” care isi propune sa schimbe aceasta realitate si sa creasca gradul de integrare in invatamantul de masa a copiilor cu autism din Bucuresti, oferindu-le, astfel, sansa la o viata independenta.

Prin formarea cadrelor didactice si prin informarea parintilor, copiii cu autism pot fi mai usor integrati in invatamantul de masa, un pas necesar pentru o viata normala.

Copiii cu autism au nevoie de votul tau!

Intra pe https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/ , creeaza-ti un cont, alege sectiunea Proiecte propuse de ONG-uri, alege Bucuresti de pe harta galbena si voteaza proiectul Copiii cu autism merg la scoala. Data limita: 30 septembrie 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here