Asociatia Europeana Pentru Apararea Drepturilor Omului – AEPADO selecteaza tineri cu varste cuprinse intre 15-21 ani pentru a participa la activitatile proiectului ,,JUMIGG – Tineri multiplicatori impotriva violentei” ce se vor derula in Bucuresti in perioada 12.11.2011 – 31.01.2013.

,,JUMIGG – Tineri multiplicatori impotriva violentei” este un proiect european co-finantat prin programul Daphne al carui scop este prevenirea violentei in randul tinerilor din Municipiul Bucuresti. Activitatile proiectului vor fi atat teoretice (training) cat si practice (activitati practice, campanii de constientizare, organizare evenimente etc).

Beneficiile participantilor:

–          bursa lunara in valoare de 100 EUR pe tot parcursul implicarii in proiect;

–          certificate de participare la modulele de training;

–          participare gratuita si acoperirea tuturor costurilor aferente;

Persoanele interesate se vor putea inscrie prin transmiterea unui CV si a unei scrisori de intentie pe adresa de e-mail  pana la data de 5 noiembrie 2011. Mesajele vor avea ca subject expresia ”eJUMIGG” urmata de un spatiu si de numele candidatului. Candidaturile care nu respecta acest format nu vor fi luate in considerare.

Pana pe 6 noiembrie 2011, candidatii selectati vor fi programati la interviuri prin e-mail. Acestea se vor derula la sediul AEPADO din Bucuresti in perioada 7-11 noiembrie 2011.

Pentru detalii suplimentare, puteti consulta informatiile din metodologia de desfasurare a proiectului de pe www.aepado.ro,  Sectiunea Programe, iar pentru informatii suplimentare ne puteti contacta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here