Incepand cu data de 1 octombrie AIESEC Romania a dat startul campaniei nationale de recrutare a noilor membri  in cele 15 orase din tara in care organizatia este prezenta. Sub sloganul “Initiatives change everything, everywhere!”, AIESEC Romania ii invita pe toti tinerii sa ia initiativa si sa produca o schimbare, facand, astfel, primul pas catre viata de voluntar.

Experienta AIESEC inseamna oportunitati de lucru in echipa, pozitii de leadership, conferinte nationale si internationale, programe de pregatire si stagii de practica in strainatate.

In sprijinul campaniei “Initiatives change everything, everywhere!”, vin nume precum Cosmin Alexandru (www.cosminalexandru.ro), fondator AIESEC Romania si fosti membri ai organizatiei, cum ar fi Stefan Palarie – fondator Scoala de Valori (http://www.scoaladevalori.ro), Teia Catana – fondator Viitor Plus (http://www.viitorplus.ro), Oana Paun – fondator RoPot (http://www.ropot.ro), care au avut un impact pozitiv prin intiativele pe care le-au intreprins in societatea din jurul lor, dupa ce initial au investit timp si energie intr-o schimbare personala ca membri AIESEC.

Inscrierile in AIESEC se pot face accesand site-ul www.aiesec.ro  unde sunt prezente toate cele 15 orase AIESEC din Romania (Arad, Brasov, Bucuresti, Craiova, Constanta, Cluj, Iasi, Galati, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Targu Mures, Suceava, Sibiu si Oradea).

Pentru mai multe informatii puteti vizita pagina de Facebook la http://www.facebook.com/pages/AIESEC-Romania/141532859005 sau blogul la http://www.blog.aiesec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here