După cum probabil aţi aflat, Google a lansat începand cu luna februarie 2014, Google AdGrants pentru organizațiile din România prin care oferă organizaţiilor non-profit granturi sub forma de reclama AdWords, în valoare 10.000 de dolari pe luna, pentru ca acestea să-şi promoveze iniţiativele şi proiectele pe Google.ro.

TechSoup și Zitec, au pus la cale pe 27 martie 2014, începând cu orele 18:00, un webinar gratuit despre Google AdWords.În cadrul webinarului vei învăța despre:

1. Ce înseamnă AdWords?
2. Cum creezi un cont, o campanie și un anunț – exemple practice pentru ONG-uri
3. Măsurarea și succesul unei campanii
3. Tips & tricks – exemple de bune practici
4. Q&A

Acest webinar este gratuit pentru organizațiile membre în comunitatea TechSoup România. Îţi poţi înscrie organizaţia AICI.

Dacă faci parte deja dintr-o organizație membră în comunitatea TechSoup și vrei să înveți ce înseamnă AdWords și cum îl poți folosi, înscrie-te AICI la webinar.

TechSoup România oferă tehnologie și resurse de învățare pentru ONG-uri. Pe lângă accesul la produse software de la donatori internaționali precum Bitdefender, Adobe, Microsoft și Cisco, TechSoup facilitează traininguri și webinarii gratuite doar pentru ONG-uri. Află mai multe pe www.techsoup.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here