Academia de Advocacy va invita sa participati miercuri, 7 septembrie 2011, la ora 11:00 la evenimentul de lansare in regiunea Sud-Vest a programului de formare profesionala in lobby si advocacy din cadrul proiectului „Partener Activ si Implicat”. Evenimentul se va desfasura in sala de conferinta de la etajul al doilea al hotelului EUROPECA, str. Pietatii nr. 9 – 11 – 13, Craiova.

Evenimentul va marca deschiderea inscrierilor la programul de formare, oferind ocazia participantilor la eveniment de a pune intrebari expertilor din proiect. Craiova este cel de-al saptelea oras in care se lanseaza aceste cursuri in lobby si advocacy, certificate UECNCFPA si care au ca grup tinta reprezentanti de sindicate, patronate, camere de comert, asociatii de IMM-uri, organizatii neguvernamentale si asociatii de jurnalisti din regiunea Sud-Vest.

Programul de formare din cadrul proiectului se adreseaza membrilor societatii civile si partenerilor sociali din regiunea Sud-Vest si prevede doua saptamani de curs despartite de doua luni de aplicatii practice. Cursurile sunt certificate UECNCFPA, prima saptamana certificata in “Dialog social si advocacy”, iar cea de-a doua ca “Specialist in activitatea de lobby”.

Cursurile s-au derulat pana acum la Cluj, in perioada 10-15 aprilie, prima saptamana si 11-15 iulie a doua saptamana, la Targu Mures, in perioada 9-13 mai prima saptamana si 29 august-2 septembrie a doua saptamana, la Timisoara in perioada 30 mai- 3 iunie, la Constanta in perioada 20-24 iunie si la Iasi in perioada 4-8 iulie, urmand sa se desfasoare si in celelalte regiuni de dezvoltare ale Romaniei, pentru cate doua generatii de cate 50 de participanti.

Detalii pe implicat.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here