STALINGRAD LASER TAG ARENA anunta mobilizare generala si declara razboi monotoniei si stresului de la locul de munca.

Inscrierile la STALINGRAD LASER TAG CUP incep de marti, 30 August 2011 si se vor incheia pe data de 17 Septembrie, ora 12:00. Competitia, deschisa tuturor companiilor, institutiilor mass-media si impatimitilor de adrenalina si distractie, va avea loc in intervalul 19 Septembrie 17 Noiembrie, la Arena Stalingrad din Baneasa (Bd-ul Aerogarii, cladirea INAV, parter, Sector 1, Bucuresti).

Pe intreaga perioada de desfasurare a concursului informatiile asupra scorului si locului ocupat in clasament vor fi afisate la bar si postate pe site-ul www.lasertagbucuresti.ro

STALINGRAD LASER TAG CUP are la baza sistemul practicat in competitiile sportive: etapa grupei, semifinalele, finala mica si finala mare.

Fiecare echipa participanta va juca un numar minim de 14 jocuri si maxim de 18 a cate 15 minute fiecare (in cazul in care se va califica in Semifinale), la care se adauga 3 jocuri pentru cei care opteaza pentru sesiunea de antrenament. Meciurile se vor juca de luni pana joi cu incepere la ora 19:00 (Grupa A) si 19:20 (Grupa B).

Detalii pe www.lasertagbucuresti.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here