Proiectul Roaba de cultura, desfasurat in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), este un eveniment ce ofera in mod gratuit alternative active pentru petrecerea timpului liber, prin intoarcerea la valori, cultura si dialog.

Daca treceti prin Parcul Herastrau nu ezitati sa alegeti o carte si sa va trageti la umbra unui copac sau sa va suflecati manecile si sa va apucati de olarit la „Roaba de Cultura”

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul Roaba de Cultura, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale. Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Programul weekendului 26 – 28 august 2011 la ,,Roaba de cultura” este:

– Vineri, 26 august
19.00 – Clasa WorldClass de Kick box cu Roxana Chiperi
– Sambata, 27 august
10:00 – Clasa WorldClass de Power Yoga cu Monica Tudor
17.00 – Expozitie Handmade cu vanzare
18.00 – Spectacol de Flow Art (jonglerii)
19.00 – Curs de tobe africane
21.00 – Dj set Paul Grec
22.30 – Dj set Providence & Alex Petru
– Duminica, 28 august
18:00 – Teatru de papusi ,,Cei trei purcelusi”, trupa Hai Hui
20:00 – Concert de muzica clasica, Ansamblul Il Divertimento

Green Revolution

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here