Acumen Integrat organizeaza prima editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2011, in perioada 20 – 22 Octombrie 2011 in cadrul Hotelului Ramada din Sibiu.

Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011 isi propune sa creeze un spatiu de cunoastere si dezvoltare relevant pentru practicieni, sa ofere oportunitati consistente de discutii interesante si schimb de idei, expertiza si bune practici in managementul performantei si, de asemenea, sa dezvolte interactiunea intre profesionistii si specialistii in domeniu.

Evenimentul va fi prezidat de catre Aurel Brudan, Director General al companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei eab group din Melbourne, Australia, si fondatorul platformei www.smartKPIs.com care ofera resurse informationale in domeniul managementului performantei pentru zeci de mii de membri din jurul lumii.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al conferintei: www.IndicatoridePerformanta.ro/conferinta-2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here