Pentru cei care inca nu au aflat, Saferpedia.eu este prima enciclopedie online cu termeni si definitii privind siguranta pe Internet.

Cei de la Sigur.info au pus la cale un concurs care se adreseaza tuturor copiilor si tinerilor din clasele V – XII si are ca scop implicarea copiilor si tinerilor in activitati recreative si de informare ce tin de siguranta pe Internet. Astfel, participantii vor contribui la dezvoltarea continutului Saferpedia.eu prin adaugarea si modificarea de termeni, defintii, date si informatii.

Concursul va avea loc in perioada 15 Iulie 2011 – 15 Septembrie 2011.

Anuntarea castigatorilor se va face pe site-urile www.saferpedia.ro si www.sigur.info in data de 1 Octombrie.

Regulamentul concursului poate fi gasit la adresa: http://ro.saferpedia.eu/wiki/Nu_te_plictisi_in_vacanta!_Invata_despre_siguranta!

La finalul concursului vor fi desemnati 3 castigatori principali (locurile I, II si III) si mai multe mentiuni in functie de numarul de utilizatori care au respectat specificatiile din regulamentul concursului. Premiile oferite constau in licente antivirus, enciclopedii si vouchere de certificare ECDL WebStarter (pentru cei care vor sa invete cum sa realizeze un site web) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here