Septembrie debuteaza cu actiuni de ecologie desfasurate de elevii craioveni, alaturi de studenti straini.

A opta editie a proiectului Learn to Change the Future, proiect implementat la nivel local de AIESEC Craiova, se apropie de final, insa elevii participanti continua sa se implice in activitati menite sa le dezvolte spiritul civic si responsabilitatea sociala.

Activitatea din data de 1 septembrie a fost precedata de Ziua Portilor Deschise, eveniment desfasurat in  data de 31 august, pe parcursul caruia elevii participanti au avut ocazia de a vedea modul de functionare si operare al unei institutii, respectiv RECON S.A., partener AIESEC Craiova in implimentarea proiectului Learn to Change the Future. Tinerii voluntari au asistat, asadar,  la o prezentare a companiei, in care s-a pus accentul pe importanta protejarii mediului inconjurator si pe actiunile concrete intreprinse in acest scop, au vizitat departamente al caror rol este esential pentru buna desfasurare a activitatii, iar la sfarsitul zilei, au profitat de ocazie pentru a le adresa intrebari reprezentantilor RECON S.A.

Evenimentul final, la care vor putea participa toti locuitorii Craiovei, va avea loc pe data de 5 septembrie 2011, in Piata Mihai Viteazul, incepand cu ora 17:00 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here