Actorul american Johnny Depp, in varsta de 46 de ani,  a fost desemnat, cel mai sexy barbat din lume, in topul revistei People, si i s-au propus nu mai putin de 35 de milioane de dolari pentru a juca in al patrulea film „Piratii din Caraibe”.

Titlul de cel mai sexy barbat i-a fost acordat „nu pentru rolurile sale, ci pentru devotamentul fata de familia sa”, potrivit motivatiei celor de la People.

Revista americana i-a mai acordat acest titlu lui Depp si in 2003.

Propunerea legata de onorariul de 35 de milioane de dolari a venit dupa ce starul american anuntase ca nu va juca in a patra pelicula din seria „Piratii din Caraibe”, iar studiourile Disney au decis ca singura solutie pentru a-l convinge este sa pluseze, dupa cum scrie presa spaniola.

Onorariul impresionant, cel mai mare din cariera lui Depp, il va urca pe acesta pe locul 5 in clasamentul celor mai bine platiti actori din lume, dupa Harrison Ford (43 de milioane euro pentru ultimul film „Indiana Jones”), Cameron Diaz si Tom Hanks (cate 32 de milioane de euro pentru „Mariaj de Vegas” si, respectiv, „Ingeri si Demoni”) si Jim Carrey (29 de miloane de euro pentru „Tipu’ de la cablu”).

In 2003, filmul „Piratii din Caraibe: Blestemul perlei negre” (2003) a deschis una dintre cele mai populare serii de filme de aventura din ultimii ani. Pelicula a avut cinci nominalizari la Oscar si a castigat 26 de premii la festivaluri internationale. „Blestemul perlei negre” a fost urmat de „Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort” (2006) si „Piratii din Caraibe: La capatul lumii” (2007).

Sursa: adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here