Conferinta Anuala Fischer International 2011 se adreseaza profesionistilor in predarea limbii engleze din toata tara si este, dupa cum au descris-o in decursul anilor participantii, cel mai placut mod de a reincepe activitatea: motivati si plini de inspiratie.

Conferinta va fi deschisa de doamna inspector general Anca-Mariana Pegulescu, reprezentant alMinisterului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, urmata fiind de domnul Herbert Puchta, presedintele Asociatiei Internationale a Profesorilor de Limba Engleza si reprezentantCambridge University Press si va avea loc in perioada 2-3 septembrie 2011, la Rin Grand Hotel Bucuresti.

Incheierea conferintei va fi incununata de un concert marca Jeremy Harmer 50 Different Kinds of Love music and poetry. Anul acesta, alaturi de celebrul artist vor pasi pe scena doi tineri talentati din cadrul Clubului de Excelenta al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei: Mircea Dumitrescu, supranumit Micutul Paganini, un violonist de numai 12 ani care a castigat deja zeci de premii pe cele mai importante scene europene si Corina Ciuca, cea mai tanara poeta care a recitat propriile creatii in cadrul Uniunii Scriitorilor din Romania.

Pentru detalii accesati www.fedu.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here