Jeunesses Musicales Romania prin ELITE ART Club UNESCO, trupa byron si Oldies Pub Sibiu va invita la Festivalul IMAGINE Romania 2011  Sibiu, 2-4 septembrie.

Cele 10 trupe semifinaliste ale Festivalului Imagine Romania 2011 vor concerta pe scena din Piata Mica in 2 si 3 septembrie.  Finala din 4 septembrie va aduce castigatorilor sansa de a reprezenta Romania la Festivalul Imagine International din 2012 si la alte festivaluri Imagine din Europa.

Vor susține recital in Piata Mica si in Oldies Pub Sibiu invitați din țara:   BYRON, Paradigma, X-plod, Alina Eremia, Flavius Hosu si invitați din strainatate: Blackbird (Belgia), DUO SONJA & ERNA (Croatia), Madame’s Tout Le Monde (Belgia), Patriark (Suedia), Comic Funktion (Norvegia).

IMAGINE Romania (2 – 4 Septembrie, Sibiu) este o competitie live de interpretare muzicala care se adreseaza trupelor si solistilor vocali cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani. In aceasta competitie sunt acceptate toate stilurile muzicale: pop, metal, rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world punk etc.

IMAGINE FESTIVAL reprezinta o serie de festivaluri de muzica anuale ce se desfasoara in peste 10 tari. Castigatorii editiilor nationale participa la finala internationala. Festivalul este o sansa pentru tinerii muzicieni de a-si demonstra talentul, interpretand in fata unei audiente numeroase dar si a unui juriu profesionist.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here