Organiza torii ne informeaza ca cea de-a 6-a editie FânFest aduce la Rosia Montana concerte in aer liber, teatru, proiectii de film, conferinte, tururi ghidate prin localitate si imprejurimi, targuri de produse culinare si obiecte home-made toate intre 12 si 14 august.

La festival vor fi prezenti Luna Amara, Sarmalele Reci, Aria Urbana, Alternativ Quartet, Mojo Barells Band, Junetrip, Trupa OM, Maya, Adhoc, Dusty old records, Fierbinteanu si altii, iar spre dimineata petrecerea va continua cu mixurile eclectice ale DJ-ilor: Kaya Sound, Limun, Atomic Midget, Injektah, Mihai Liquid, Djubei, Dj Padre, Burner Greene, Yogi, Koko, Tabac & Phla feat Pietonu’ si ale Vj – Flowerstepper & Spacebunny. Toropeala de peste zi, condimentata cu muzica de DJ, in capitele cu fan din zona lounge-ului va fi inlocuita pe inserat de concertele live de la scena Taul Brazi.

Pentru ca unul dintre principalele scopuri ale FânFest este cunoasterea localitatii si a zonei, in fiecare zi a festivalului participantii vor avea la dispozitie ghizi care vor facilita vizitarea celor mai importante obiective ale localitatii si din imprejurimi: bisericile, taurile, situl arhitectural protejat Rosia Montana si galeriile romane. Seara, participantii vor putea asculta povestile si legendele locului, de la cele cu hotii de aur pana la cele legate de bataliile care s-au purtat la Rosia Montana in timpul Revolutiei de la 1848.

Participarea tuturor artistilor in cadrul festivalului este pro-bono, iar festivalul se desfasoara fara taxa de participare pentru public si este bazat in exclusivitate pe munca voluntara a organizatorilor – asociatia Alburnus Maior – si pe donatii private, intr-o mare parte primite de la persoane fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here