Celebrul big-band Duke Ellington Orchestra revine in Romania intr-un concert special la Sala Palatului din Capitala! Ducand mai departe traditia „Ducelui”, orchestra sa va asteapta saptamana viitoare, pe 10 noiembrie cu doua ore de jazz pur, un vintage Ellington formidabil! O noapte cu amintiri din anii ’40! Concertul incepe de la ora 20.30, iar accesul este permis de la ora 19.30.

Pentru concertul de la Bucuresti, orchestra va canta sub bagheta dirijorului si pianistului Tommy James. Nascut intr-un mic orasel din apropierea New Yorkului, intr-o familie fara legaturi cu muzica, Tommy James s-a apropiat de ea ascultand-o initial in biserica si exersand la pianul vecinilor sai piese pe care le canta dupa ureche. Si-a dorit sa invete sa cante la orga, dar a primit primul sau pian la varsta de 8 ani, moment in care si-a inceput educatia formala cu acest intrument. Dupa liceu, a studiat la Scoala de Muzica din Manhattan, al carei absolvent al Sectiei de Compozitie Muzicala este. S-a alaturat Duke Ellington Orchestra  in 1987, la invitatia personala a lui  Mercer Ellington (fiul lui Duke Ellington). Intai ca pianist pentru un turneu european, si ulterior ca dirijor. A cantat alaturi de numerosi artisti, incluzandu-I pe Freddie Hubbard, Stanley Turrentine, Roy Ayers, Lionel Hampton si Savior Glover, Patti LaBelle, Roberta Flack, Manu Dibango, The Sylistics si Teddy Pendergrast.

 Biletele, la preturi de 100, 140 si 180 lei pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele  Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si prin intermediul site-uluiwww.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A, sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742,aa@events.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here