Anul acesta revine la Tuborg Green Fest Peninsula cel mai faimos muzician de strada al lumii, australianul Benjamin Stanford, cunoscut sub numele de Dub FX. Acesta este considerat o minune a muzicii moderne: folosindu-si doar propria vocea si o pedala de loop reuseste sa compuna piese care includ stiluri de la reggae, drum and bass, dubstep si hip-hop.

In data de 26 august, la Kiss Terrace revine o alta trupa favorita a peninsularilor, care anul trecut a sustinut unul din cele mai atractive si apreciate concerte ale editiei: flamenco, breakbeat si drum and bass in stil N.O.H.A la Tuborg Green Fest Peninsula! Noise of Human Art (in traducere libera: zgomotele artei umane) nu inseamna doar o combinatie reusita a mai multor stiluri muzicale ci si o trupa cu membri care aduc fiecare o mostenire culturala considerabila:  un clapar din Köln, un saxofonist din Praga, un MC din New York si o solista din Spania.

De peste ocean poposeste la Tuborg Green Fest Peninsula in data de 26 august trio-ul de rock canadian  Danko Jones. Trupa si-a câstigat deja câteva staruri drept fani – de la liderul Motörhead Lemmy, la Elijah Wood – iar anul trecut publicul din România a inceput sa ii indragreasca dupa ce i-a urmarit inainte de recitalul lui Guns’n Roses.

Din Ungaria vor mai sosi la festival cei de la Intim Torma Illegál, din România vine Gojira, la Kiss Terrace, in data de 25 august pentru a face warm-up-ul si after party-ul la concertul Foreign Beggars, iar de incalzirea pentru Chase&Status, in data de 27 august, se va ocupa Goranga&Missile din Miecurea Ciuc.

Greening@Festival

In data de 27 iulie incep inscrierile pentru concursul de protejare a mediului inconjurator, Greening@Festival. Scopul acestuia e sa transforme Tuborg Green Fest Peninsula intr-un eveniment si mai verde, si mai placut pentru participanti. Concursul incepe in data de 3 august si se desfasoara timp de 15 zile. Pot participa echipe de trei persoane. Inscrierile se fac la http://greening.peninsula.ro/inregistrare/.

Concurs de design de tricou

Cine doreste sa creeze design-ul pentru tricoul care va fi purtat de fanii celui mai mare festival din România sa fie atent: in data de 27 iulie Tubrog Green Fest Peninsula a dat drumul unui concurs de design, iar scopul este conceperea tricoului oficial al festivalului. Tricoul pe care va fi printat design-ul câstigator va fi inclus in oferta Peninsula-shop, iar profitul ii apartine designerului. Detalii pe www.peninsula.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here