Klera Languages, program sub egida IEC – International Education Center Romania, lanseaza un concurs pentru obtinerea unui curs de limba engleza timp de 2 saptamani in Brighton, Bournemouth, Cambridge sau Londra.

Acest concurs este recomandat pentru vorbitori de limba engleza (nivel intermediar), fie ca sunt elevi, studenti sau angajati.

Cei care isi doresc sa obtina acest curs sunt rugati sa trimita pana pe 20 octombrie o scurta scrisoare de motivatie in limba engleza, in care sa explice de ce isi doresc sa studieze engleza in Marea Britanie si cum considera ca ii va ajuta pe viitor acest lucru. Scrisoarea nu trebuie sa depaseasca 500 de cuvinte. Autorul celei mai convingatiare scrisori de motivatie va primi cursul de limba engleza.

Cursurile sunt oferite de Eurocentres, una dintre scolile lider in domeniul limbilor straine, frecvent consultata de Consiliul Europei pentru expertiza lingvistica. Procesul de invatare este personalizat pentru fiecare elev in parte, tinand cont de abilitatile si slabiciunile fiecaruia.

Klera Languages in parteneriat cu Eurocentres acopera costurile pentru cursul de engleza (aproximativ 500 de lire sterline) si taxa de inscriere (85 de lire). Cursantul trebuie sa isi asigure cazarea si costurile de transport.

Mai multe detalii la contact@klera.ro.

Mai multe informatii despre Eurocentres:  www.eurocentres.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here