BEFC va invita sa participati la cursul acreditat CNFPA „Manager proiect – fonduri structurale”, la Bucuresti, in perioada 8 – 22 octombrie 2011.

Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 6 octombrie si beneficiati de taxa redusa de doar 600 lei/participant.

Cursul este elaborat si sustinut de traineri cu peste 15 ani experienta in domeniu, evaluatori recunoscuti international, care va pot oferi punctul de vedere al unui evaluator, pentru a va mari sansele de a obtine finantare.

Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.

Cursul este structurat in doua parti:

–     Partea teoretica –  livrarea de cunostinte si informatii

–  Partea practica –  ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate. Aceasta va consta in lucrul in echipe ce vizeaza dezvoltarea ideii de proiect.

Inca din prima zi de curs, participantii sunt indemnati sa isi aleaga, impreuna cu echipa din care fac parte, o idee de proiect ce va fi dezvoltata pe parcursul celor 4 zile de curs, sub coordonarea lectorului.

La curs pot participa  atat persoane care doresc sa dobandesca informatii si cunostinte cu privire la elaborarea unui proiect pentru accesarea de fonduri nerambursabile, cat si cei care doresc sa isi valideze cunostintele dobandite pe cai informale.

Competentele dobandite:

1 Stabilirea scopului proiectului

2 Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului

3 Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului

4 Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operaţionale pentru proiect

5 Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect

6 Managementul riscurilor

7 Managementul echipei de proiect

8 Managementul comunicarii în cadrul proiectului

9 Managementul calitatii proiectului

Perioada de desfasurare:

Curs de weekend:      8, 9, 15, 16 octombrie  curs; 22 octombrie  examen.

Curs de saptamana:    18, 19, 25, 26 octombrie curs; 1 noiembrie  examen.

In urma absolvirii acestui curs, participantii vor dobandi informatii cu privire la: identificarea unei linii de finantare optime (in raport cu obiectivul urmarit); care sunt criteriile de eligibilitate ce trebui intrunite in vederea accesarii liniei de finantare (eligibilitatea solicitantului / cheltuielilor /activitatilor); care sunt pasii necesari a fi indepliniti pentru a scrie un proiect ce poate beneficia de finantare nerambursabila si multe altele.

Urmand acest curs veti beneficia de vasta experienta a lectorilor nostri in scrierea proiectelor, dar si in evaluarea acestora, Dvs putand sa aflati care sunt aspectele urmarite de evaluatori in acordarea punctajelor, sporindu-va  astfel sansele de a obtine finantare in cadrul uneia dintre sursele de finantare active in Romania, la momentul actual.

Cursul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, iar certificatul eliberat la absolvire este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Agenda cursului:

Cursul se desfasoara pe parcursul a 4 zile de curs, iar in ziua 5 se va sustine examenul de absolvire, in vederea obtinerii diplomei de perfectionare, eliberata de catre CNFPA. Agenda detaliata, o gasiti pe site-ul: www.befc.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here