Prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie – Bucuresti 2011 se doreste a fi un forum profesional de o ridicata valoare stiintifica, prin care specialistii sa poata prezenta si dezbate experiente profesionale, trecute si prezente, din domeniul psihotraumatologiei si stiintelor conexe.

Printre obiectivele CNPT 2011, se numara:

–          dezvoltarea stiintei psihotraumatologiei in Romania

–   promovarea relatiilor profesionale dintre specialisti si organizatii ce activeaza in domeniul psihotraumatologiei

–          diseminarea de informatii recente referitoare la teoria si practica lucrului cu stresul post-traumatic si a altor probleme asociate acestuia

–          facilitarea abordarilor, activitatilor si cercetarilor interdisciplinare in domeniul psihotraumatologiei

–          cunoasterea problemelor cu care se confrunta specialistii in lucrul cu suferinta umana si trauma psihica

–         consolidarea si dezvoltarea formarii profesionale a tuturor specialistilor sau viitori specialisti ce doresc sa activeze in stiinta psihotraumatologiei sau in stiintele conexe

Pentru a raspunde cat mai bine nevoii de interdisciplinaritate in abordarea traumei psihice si a suferintei umane, precum si pentru a sprjini schimbul de informatii profesionale intre specialisti din diferite stiinte, acoperindu-se astfel domeniul psihotraumatologiei intr-o maniera comprehensiva si exhaustiva, congresul se axeaza pe trei mari directii de dezbateri si prezentari: Clinica, Organizationala si Sociala.

Programul stiintific va fi completat de activitatile-satelit, din doua perspective. Mini-expozitia de specialitate urmareste sa aduca laolalta specialistii si companiile de profil, permitand astfel celor dintai sa se puna la curent cu ultimele noutati in materie de aparitii editoriale, instrumente de lucru, produse farmaceutice si multe altele, iar companiilor sa interactioneze direct cu grupurile lor tinta, altfel spus cu viitori clienti sau colaboratori.

Timp de trei zile, in zona destinata standurilor expozitionale, participantii la Congresul National de Psihotraumatologie 2011 vor putea intalni reprezentanti ai editurilor de profil, ai companiilor farma, ai ONG-urilor, ai publicatiilor de specialitate si nu numai.

Sambata (8 octombrie), organizatorii invita 20 de experti din toate cele trei sfere stiintifice cuprinse in structura CNPT2011 la o masa rotunda ce isi propune sa aiba ca subiect principal de dezbatere situatia psihotraumatologiei in Romania anului 2011.

Contact inscrieri: Inregistrarile la Congresul National de Psihotraumatologie 2011 se pot realiza incepand cu 28 iulie 2011, accesand pagina web: www.psihotraumatologie.ro.  De asemenea, mai multe informatii cu privire la procedura de inregistrare pot fi obtinute telefonic, la 0722.393.598, si prin e-mail, la inscrieri@psihotraumatologie.ro.

http://www.psihotraumatologie.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here