Dacă ai avut o vară eco-friendly, trafic-friendly, shaworma-friendly și ți-ai făcut o groază de șoferi prieteni la semafor sau în intersecții, acceptă o ultimă provocare în acest sezon-#bikefest2016.

Vino pe 3 și 4 septembrie, în parcul Izvor din București la “BikeFest” evenimentul bicicliștilor pentru care ziua începe cu bicicleta și se termină tot cu ea.

Printre altele, Green Revolution și NoMad vor organiza, în premiera, în data de 3 septembrie 2016, două curse: una dedicată mountainbikerilor – Urban Race MTB – și una iubitorilor curselor de șosea – Urban Race Road.

Cursele vor avea starturi diferite și premii diferite, iar startul și finish-ul se vor face în curtea Palatului Parlamentului. Se vor parcurge, atât aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care includ urcări și coborâri solicitante, cât și bulevardele din jurul acestuia și din Parcul Izvor.

Startul competiției pentru cursa MTB va avea loc începând cu ora 09:00 și se va încheia la 10:10, iar cursa ROAD va începe la ora 10.30 și se va încheia la 11:40, criteriul de baza pentru finalizarea competiției fiind parcurgerea traseului într-o ora plus un tur.

Înscrie-te online la Urban Race – MTB sau Urban Race – ROAD până la data de 28 august 2016! După această dată, înscrierile se pot face doar la fața locului, în zilele de joi și vineri, 1 și 2 septembrie, între orele 16:00 – 21:00 în Parcul Izvor.

Ce trebuie să știi despre Urban Race?

  • Este singura competiție de ciclism organizată în Curtea Palatului Parlamentului;
  • Vei parcurge cele mai distractiv traseu de până acum;
  • Este o cursă cu cronometrare, dar nu contează timpii, ci distracția și testarea propriilor limite;
  • Ai șansa să demonstrezi că ești biciclistul/biciclista anului;
  • Poți câștiga multe premii, caci sunt din belsug.

BikeFest este  un eveniment organizat în scopul consolidării comunității de bicicliști și promovării bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, în cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activități cu și despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here