Impact Hub Bucharest și Business Models Inc. organizează între 25 martie și 23 mai, la București, a doua ediție a acceleratorului dedicat afacerilor cu impact, „60 Days Challenge„.

Acceleratorul se adresează celor care au o idee sau o afacere la început și îi ghidează pe parcursul celor 60 de zile pentru a dezvolta un model viabil ce va fi și testat în piață cu potențialii clienți.

Pe durata celor 60 de zile, antreprenorii participanți în program beneficiază de 4 zile alături de reprezentanții Business Models Inc. CEE, 10 workshopuri practice pe teme precum: consiliere juridică, contabilitate, finanțări și investiții, relații cu clienții, marketing și dezvoltare de produs, vânzări, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane și abilități de prezentare. Tot în cadrul acceleratorului vor avea loc întâlniri periodice cu oameni de afaceri și antreprenori experimentați ce vor oferi feedback și își vor împărtăși cunoștințele acumulate. În procesul de validare a modelului de afacere, antreprenorii vor primi teme clare iar la sfărșit își vor prezenta ideea în fața unor potențiali investitori și oameni de afaceri.

În plus față de dimensiunea de învățare reprezentată de workshop-uri, acceleratorul le oferă antreprenorilor acces la comunitatea Impact Hub, mentorat din partea unor reprezentanți ai mediului de afaceri local, spațiu de lucru și acces la intrumente fizice și online ce îi susțin în procesul de planificare și monitorizare a implementării afacerii

Pe 5 martie, de la ora 19, Impact Hub Bucharest organizează de asemenea un eveniment de prezentare la care participanți din anii precedenți și profesioniști implicați în program vor discuta despre ce avantaje aduce un astfel de program pe accelerare. Înscrierea la evenimentul de prezentare este gratuită și se face aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here