Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania organizeaza luni, 29 august 2011, orele 18.00, in incinta Casei de Cultura a Studentilor din Calea Plevnei nr. 61, Bucuresti, Conferinta de informare antreprenoriala “Afacerea ta – pas cu pas”.

In cadrul conferintei vor fi promovate practicile antreprenoriale, va fi facilitat accesul participantilor la informatii actuale si specifice domeniului antreprenorial, precum si la oportunitatile demararii unei afaceri pe cont propriu.

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes. Proiectul este coordonat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, avand ca parteneri Federatia „Junior Chamber International Romania”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania.

Obiectivul proiectul vizeaza stimularea initierii de afaceri pentru 3000 de studenti sau absolventi de studii superioare, care doresc sa desfasoare o activitate independenta. In acest sens, in fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale tarii vor fi infiintate centre de informare antreprenoriala cu privire la mediul de afaceri, la oportunitatile de initiere/ dezvoltare a afacerilor precum si la legislatia relevanta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here