Disclaimer

Disclaimer: orice idee sau părere pe care o vei găsi pe acest blog este exprimată în nume propriu și nu reprezintă nicio altă terță parte.

E-mail

Adresa de e-mail folosită pe acest site în secțiunea de comentarii, newsletter sau pentru înregistrare nu va fi divulgată sub nicio formă către terți.

Comentariile

Îmi plac comentariile și le încurajez, dar nu vor fi acceptate cele abuzive, rasiale, homofobe sau care dăunează integrității altor persoane sau utilizatori. Comentariile sunt moderate pentru a menține integritatea tuturor vizitatorilor. Îmi păstrez dreptul de de a accepta sau respinge comentariil.

Politica de publicitate

Publicitatea este livrată în acest moment pe blog prin Adsense care foloseste cookie-ul DART pentru a servi publicitate pe baza interesului utilizatorilor și interacțiunea anterioară. Setările acestui cookie sunt disponibile la Google ad and content network privacy policy.

Informații către terți

Datele personale furnizate pe acest blog nu vor fi vândute, tranzacționate sau transferate către terți. Cu toate acestea, informațiile vizitatorilor non-personale pot fi furnizate către alte părți pentru marketing, publicitate. Vezi secțiunea Privacy.

Link-uri externe

Ocazional, este posibil să includ în articole link-uri externe. Website-urile către care fac trimitere au propriile politici de confidențialitate și securitate, iar nu eu îmi asum niciun fel de răspundere cu privire la navigarea pe acestea. Totuși, voi încerca să păstrez integritatea acestui blog și a vizitatorilor lui prin furnizarea unor legături sigure. Orice feedback cu privire la aceste site-uri este bine venit.

Acceptul tău

Prin navigarea pe acest site îți exprimi acceptul acestor condiții.