Am o veste bună pentru doamnele amatoare de shopping online. De curând s-a lansat un magazin online dedicat “sexului frumos” (care nu poate fi păstrat frumos decât cu produse de calitate) pe numele lui UrbanOnes.com.

Magazinul găzduieşte şi oferă spre vânzare produse vestimentare de damă, de la costume de baie până la rochii elegante . Sincer, ce mi-a atras atenţia în mod special, a fost funcţionalitatea site-ului şi modul în care sunt prezentate produsele.

În primul rând, trecând peste aspectul general destul de aerisit, în culori calde, navigarea în site este destul de facilă. Faptul că sunt doar patru categorii, Haine Damă, Încălţăminte Damă, Accesorii şi SALE (reduceri) scurtează foarte mult timpul de căutare.

În al doilea rând, cum spuneam şi mai sus, mi-a plăcut prezentarea produselor. Pe lângă modul tradiţional, în care produsele sunt afişate pe site, utilizatorii au acces la un canal de Youtube unde pot viziona prezentări ale produselor disponibile pe site. Un lucru bun, zic, care trebuie încurajat perpetuat.

În al treilea rând, pe lângă promoţiile existente, beneficiezi de livrare gratuită pentru comenzile de peste 250 RON şi primeşti 10% reducere dacă îţi faci cont pe site.

Ca orice alt magazin online care se respectă, pune la dispoziţie o varietate de modalităţi de contact: telefon (disponibil pe site), email (chiar două adrese), skype, formular de contact şi adresa fizică a magazinului.

Aşadar, impresia generală este una bună. Sincer, este prima dată când fac un review pentru un site dedicat doamnelor, dar acesta chiar a meritat.

Nu vă sfiiţi să-l exploraţi şi de ce nu, să cumpăraţi! (încă o rimă bună)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here